укр eng
 

Комерційні пропозиції

DIAMOND of LOVE - перший український бренд весільної та вечірньої ювелірної моди

DIAMOND of LOVE - перший український бренд весільної та вечірньої ювелірної моди, представляє вишукані колекції весільних прикрас та аксесуарів, розкішні вечірні сети і різнокольорові повсякденні аксесуари, ексклюзивні обручки і унікальні, зроблені на замовлення ювелірні прикраси.

Кожен виріб - бездоганне втілення оригінальної ідеї художника в дорогоцінному металі і висококласному дорогоцінному камінні, з продуманими до дрібниць деталями.

Візитівка бренду - обручки. Тому компанія не перестає експериментувати з дизайном і презентує кожен сезон нові оригінальні моделі. Власне виробництво, використання сучасних технологій, кропітка робота професійної команди дизайнерів і ювелірів, дозволяє домагатися високих результатів у створенні справжніх шедеврів і втіленні ювелірних фантазій клієнтів. DIAMOND of LOVE - це ювелірні шедеври, в яких кожен може знайти відображення власної історії кохання і втілення мрії. При бажанні, кожна пара може взяти безпосередню участь в розробці власного дизайну для свого замовлення.

Підбір металу і поєднання його різних кольорів, дорогоцінних вставок, ювелірної емалі і індивідуальної гравіювання подарує ні з чим не порівнянне задоволення творчої співпраці.

Кожен виріб компанії відповідає найвищим європейським стандартам і проходить кілька стадій контролю якості, а його справжність підтверджує фірмове гравірування бренду DL.

З початку діяльності DIAMOND of LOVE заслужив визнання не тільки клієнтів, але і експертів і удостоєний громадських нагород:

1. номінація "Надійний Партнер" в рейтингу МАРТІС "Золота Фортуна"

2. номінація "Краща колекція весільних прикрас" на 30-й ювілейній міжнародній виставці в Одесі

3. номінація «Краща ювелірна прикраса» в конкурсі, на 30-й ювілейній міжнародній виставці в Києві

4. "Абсолютний Фаворит Успіху» в номінації «Бренд ювелірних прикрас» у конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху»

5. «Зірка якості» у національному рейтингу якості товарів та послуг

6. "Бренд року" у номінації "Бездоганна якість"

За даними Швейцарського інституту стандартів якості (SIQS), якість товарів і послуг, технологій і сучасні методи управління компанією DIAMOND of LOVE відповідають критеріям маркування Європейської премії якості.

Бренд є постійним партнером таких церемоній, як «Людина року», «Вибір року», «Фаворит Успіху», «Бренд Року» та інші. За підтримки багатьох благодійних заходів, бренд відзначено почесними подяками.

Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл і Науково-експертної Ради Програми «Лідери 21-го століття», за щоденну високопрофесійну, копітку роботу, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні, засновниця і керівник компанії Старжинська Галина нагороджена найвищою суспільною нагородою України "Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» і медаллю «За жертовність і любов до України», з врученням відповідного ордена з посвідченням та іменного диплома.

Бренд веде бізнес відразу в двох напрямках: роздрібні торгові представництва та інтернет-магазин: https://diamondoflove.com.ua

На сьогоднішній день бренд представлений в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі: https://diamondoflove.com.ua/contact

Старжинская Галина
+380678257777
www.diamondoflove.com.ua

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis