укр eng
 

Комерційні пропозиції

Компанія "АркаПласт" виробляє одноразовий пластиковий та паперовий посуд, поліпропіленову тканину та бігбегі

Компанія АркаПласт» одна з провідних компаній по виробництву одноразового пластикового та паперового посуду, поліпропіленової тканини і бігбегів на території України. Компанія АркаПласт працює на ринку з 2002 року. За роки роботи ми завоювали репутацію надійного партнера і уважного постачальника, який якісно і своєчасно виконує всі свої зобов'язання! Для виробництва ми використовуємо тільки найкращу сировину провідних виробників з усього світу! Широкий асортимент пропонованої продукції компанії регулярно поповнюється новими товарами, які знаходять своє застосування у різних галузях. Протягом багатьох років ми активно співпрацюємо з представниками харчового і промислового виробництва, підприємств медичного профілю та роздрібної торгівлі, освітніх установ, заправних станцій, а також ресторанного та готельного бізнесу.

Компанія АркаПласт виробляє:

  • Одноразовий пластиковий посуд

  • Одноразовий паперовий посуд

  • Поліпропіленову тканину

 

  • Бігбеги

Велику увагу ми приділяємо постійному розвитку нашої компанії, яке забезпечується злагодженою роботою наших фахівців, професіоналізм яких постійно зростає, а також чіткою організацією технологічних процесів.

Для досягнення високої ефективності виробництва, забезпечення стандартів якості продукції, що випускається наша компанія дотримується наступних принципів:

  • проведення постійного аналізу і досліджень ринку;
  • розвиток зв'язків з компаніями виробниками високотехнологічного обладнання для переробки пластику;
  • розвиток нових технологічних напрямків діяльності;
  • підвищення профессіональнго рівня своїх співробітників шляхом підвищення кваліфікації.

Продукція випускається за сучасною технологією на обладнанні провідних європейських виробників.

Наш посуд користується постійним попитом в Україні, Росії, Білорусії, Молдові та багатьох Європейських країнах. Ми стежимо за новинками, орієнтуємося на обладнання і технології провідних світових виробників, впроваджуємо найкращі практики виробництва. Професіоналізм і зацікавленість в кінцевому результаті наших співробітників дозволяє вирішувати найскладніші завдання.

Ми випускаємо продукцію, яка відповідає високим стандартам якості, розширюємо асортимент продукції, що випускається. Основа нашої роботи – це побудова відносин з партнерами на основі довіри, відповідальності і взаємної поваги.

Компанія "АркаПласт"

Тел.: +38 (067) 502-09-55

Е-mail: yanishevskiy.r@gmail.com

Адрес: Київ, вул. Сім'ї Сосніних, 9

www.arkaplast.com

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis