укр eng
 

Комерційні пропозиції

ТОВ «АСАМ ФІЛЬТРАЦІЯ» пропонує широкий асортимент фільтрів і фільтруючих елементів різного класу

ТОВ «АСАМ-Фільтрація» є представником одного з найбільших заводів виробників фільтрів та фільтруючих ТМ «Micronic Filter». Уже понад 20 років завод випускає фільтри  всіх типів і видів, які застосовуються в різних галузях. Маючи в асортименті 5500 типів фільтрів, завод відповідає всім вимогам світового попиту. На сьогоднішній день ТМ «Micronic filter» представлена ​​в більш ніж 40 країнах світу.

                 Сучасне обладнання, дозволяє компанії витримувати високий клас якості продукції, швидко реагувати на задоволення потреби клієнтів, при зміні конструкції фільтра і застосовуваних матеріалів. Завод оснащений своєю лабораторією, яка забезпечує постійний контроль циклу виробництва і відповідності продукції світовим стандартам і сертифікатам.

                ТОВ «АСАМ ФІЛЬТРАЦІЯ» дослідивши  і  вивчивши переваги українського ринку пропонує широкий асортимент фільтрів і фільтруючих елементів, різного класу для газотурбінних установок, бронетехніки, літакових і вертолітних силових установок, атомних і теплових електростанцій, вантажної, будівельної та сільськогосподарської техніки.

                 Наша компанія заявила про свій вихід на український ринок і почала здійснювати  продажі , забезпечуючи  конкурентну ціну при високому рівні якості товару.

               ТОВ «АСАМ ФІЛЬТРАЦІЯ» - забезпечила просування продукції на ринку України ТМ «Micronic filter» і готова до різних форм співпраці з зацікавленими сторонами.

 вул. Б. Хмельницького, 55, Київ, 01054

Тел./факс: +38 (099) 751 77 41

 E-mail: asamfiltrasion.com@gmail.com

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis