укр eng
 

Центр медіації

Бізнес-медіатори КТПП! Поповнення у Реєстрі!

Рішенням Президії КТПП № 1(5) від 21.02.17 до Реєстру медіаторів КТПП включено 5 фахівців, які пройшли повний курс підготовки за навчальною програмою «Бізнес–медіатор ТПП», яка змістовно та за своїм обсягом відповідає стандарту німецького Федерального об»єднання МЕДІАЦІЯ (БМ) та отримали міжнародно визнаний Сертифікат Академії м. Вестергам ТПП Мюнхену і Верхньої Баварії (ФРН)

Це – Оля Браташ, Олена Микал, Анжела Кричина, Сергій Гончаревич та Вадим Лавренюк.

В Україні є лише 98 спеціалістів в галузі бізнес-медіації отримали ексклюзивну спеціальну підготовку за європейським стандартом по Програмі бізнес-Академії м. Вестергам та отримали міжнародно визнаний Сертифікат Академії м. Вестергам ТПП Мюнхену і Верхньої Баварії (Німеччина).

Це стало можливим завдяки Українсько-німецькому Проекту між Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Торгово-промисловою палатою України и 4-ма регіональними ТПП (Керівник Проекту - Фолькер Штьоцнер).

Всі бізнес-медіатори, які за Рішенням Президії КТПП від 21.02.17 року включені до Реєстру медіаторів, є спеціалістами найвищого рівня, вони здобували освіту у вишах України і за кордоном, неодноразово підвищували свої фахові знання, проходили тренінги для отримання або розширення своїх компетенцій, мають досвід роботи в державних і комунальних підприємствах, у міжнародних та українських компаніях, власному бізнесі, тощо.

Так, Ольга Браташ – керівник комунального підприємства «Облземпроект», ліцитатор у проведенні земельних торгів, спеціаліст у галузі земельного права, має значний досвід роботи у вирішенні земельних конфліктів, Олена Микал - доктор філософії (університет Васеда, Токіо, Японія), кандидат історичних наук (КНУ ім. Шевченка) - спеціаліст у міжкультурних комунікаціях, має досвід вирішення конфліктів у корпоративних, внутрішньо-організаційних спорах, Сергій Гончаревич – економіст, фінансист, керівник і власник консалтингової компанії, має величезний досвід у галузі реалізації проектів в корпоративних фінансах, Анжела Кричина – має значний досвід роботи судді в державному суді, спеціаліст в галузі вирішення господарських спорів, конфліктів у сфері виробництва, надання послуг, трудових спорах, тощо Вадим Лавренюк – адвокат, спеціаліст у галузі вирішення конфліктів у корпоративних правовідносинах, страхування, оподаткуванні, інших.

Раніше, в листопаді 2016 року, до Реєстру ТПП було включено Ольгу Тютюн (спеціаліст у податковій і митній справах, досвід роботи на керівних посадах у митниці) і Марію Ліскович (корпоративні правовідносини, спори у сфері ведення бізнесу, зовнішньоекономічні правовідносини, внутрішньо-організаційні відносини , інтелектуальна власність , які також закінчили цей курс.

А загалом, у Пулі медіаторов КТПП є 9 бізнес-медіаторів, які мають міжнародний Сертифікат Академії м. Вестергам ТПП Мюнхену і Верхньої Баварії (ФРН). Отже є чим пишатись!

Центр медіації Київської ТПП має Пул медіаторів з 18 осіб і може запропонувати сервісну послугу у посередництві шляхом застосування процедури медіації практично у будь-якій галузі права і правовідносин.

І ми можемо сформувати ділову пропозицію для Бізнесу:

- У Вас виник конфлікт з контрагентом – не спішіть до суду. Є альтернатива!

- Ознайомтесь на нашому сайті з Положеннями про Центр медіації КТПП, про Процедуру медіації, про Вартість послуг та з іншими документами, які регулюють надання послуги з проведення процедури медіації в КТПП

- Ознайомтесь з Реєстром медіаторів і, або виберіть медіатора самі, або скористайтесь допомогою Центру

- Укладіть договір з КТПП

Центр медіації КТПП адмініструє послуги з проведення процедури медіації, слідкує за якістю послуг і за тим, щоб Ваші права не було порушено. але головне за тим, щоб Ви знайшли спосіб вирішення свого конфлікту без звернення до державних судів і отримали повне задоволення власних інтересів.

Центр медіації КТПП

м. Київ, вул.. Б. Хмельницького, 55, 01601

t.+3800504644495 , 044 4820917

E-mail: lsiz@ kiev-chamber.org.ua

Читайте також:Центр медіації КТППОновлено Реєстр медіаторів КТППЦентр медіації при КТПП разом з Українським центром медіації провели майстер клас на тему "Нестандартні техніки успішних переговорів"Новини від Центру медіації КТППЦЕНТР МЕДІАЦІЇ КТППКруглий стіл «Практичні питання застосування медіації в кредитно фінансовій сфері України».В гостях у КТПП Білл Марш, провідний європейський медіатор, посередник у комерційних спорах в інвестиційному банкінгу, страхуванні.Медіація у трудових правовідносинахЗаконодавці та громадскість обговорюють Проект Закону "Про медіацію в Україні"НОВИНИ МЕДІАЦІЇ

Відділи

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis